Tractel oprema za rad na visini: uspnite se sigurno uz Tractel opremu

Sigurnost je najvažnija, posebno pri radu na visinama. Zato nudimo Tractel opremu, postavljajući standarde za pouzdanost i sigurnost u svakom zahtjevnijem zadatku. Tractelov asortiman uključuje vrhunsku sigurnosnu opremu za rad na visini, opremu za dizanje i prenošenje te rješenja za pristup i mjerenje tereta.

Zašto Tractel oprema

Vrhunska sigurnost na visini
Vodeći dobavljač osobne zaštitne opreme za rad na visini. Ponuda uključuje uređaje za zaštitu od pada kao što su Stopfor, Blocfor, Derope. Širok asortiman sidara, pojaseva, zaštitnih ograda, (Bluewater),
sigurnosnih vrata (Fabenco) i sigurnosnih mreža (Knot).
Precizno mjerenje i kontrola opterećenja tereta
Europski lider u industrijskom mjerenju i kontroli opterećenja tereta. Ponuda uključuje proizvode kao što su Dynafor, Handifor, Dynasafe, Dynaline, Dynarope i Dynaplug.
Pouzdano dizanje i rukovanje teretom
Svjetski predvodnik u ručnim i električnim dizalicama za provlačenje žičane užadi. Ponuda uključuje prolazne ručne i električne dizalice sa žičanom užadi (Tirfor, Tirak, Minifor), stezaljke, koloture, kuke, te opremu za rukovanje na zemlji.
Trajna i privremena rješenja za pristup
Svjetski lider u dizalicama (Tirak) i aluminijskim platformama (Alta, Skysafe). Ponuda uključuje radne i transportne platforme za penjanje na stupove, građevinska dizala, (Scanclimber), platforme za održavanje zgrada te trajna rješenja za pristup u industriji, infrastrukturi i zgradama.

Tractel katalog

Katalog 2023

Dobrodošli u svijet Tractel inovacija!

Tractel katalozi i brošure pružaju uvid u vrhunsku sigurnosnu opremu za rad na
visini, opremu za dizanje i prenošenje te rješenja za pristup i mjerenje tereta.

Kroz stručnost koja seže kroz desetljeća, Tractel nudi pouzdane proizvode i rješenja, postavljajući standarde u industriji.

Pogledajte kako Tractel proizvodi mogu unaprijediti vaše poslovanje

Vaš pouzdan partner

 Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim potrebama i pronašli idealno rješenje.

Servis tiraka, minifora, blok stopova i ostale Tractel opreme

Održavajte pouzdanost i dugovječnost svoje opreme uz naš stručni servis.

Bilo da se radi o redovitim pregledima, zamjenama komponenti ili rješavanju problema, naši certificirani tehničari donose preciznost i stručnost u svaki projekt popravka.

Svaki član našeg tima za održavanje prolazi obuku i postupke certificiranja kako bi zadovoljio industrijske standarde i specifikacije proizvođača. To osigurava da naši klijenti dobiju vrhunsku uslugu i da njihovom opremom rukuju stručnjaci s dubinskim poznavanjem materije.

Naš pristup uključuje proaktivne i preventivne mjere održavanja, minimizirajući vjerojatnost neočekivanih kvarova i produžujući životni vijek opreme.

U slučaju popravaka, naš tim brzo dijagnosticira probleme i implementira učinkovita rješenja, smanjujući vrijeme zastoja i osiguravajući brzi nastavak rada.