Osnivanje i razvoj tehničke akademije M.F.Certus

U 2022. napravili smo značajan korak ka poboljšanju znanja i vještina naše radne snage osnivanjem tehničke akademije. Ova je inicijativa u skladu s našom vizijom njegovanja visoko kvalificiranog i kompetentnog tima, te osiguravanja zadovoljstva klijenata i profesionalnog razvoja naših zaposlenika.

Ključne prekretnice

Novi poslovni prostor u Lučkom

U 2022. godini završili smo izgradnju modernog i namjenskog poslovnog prostora u Lučkom. Ovaj objekt služi kao sjedište M.F. Certusa i odražava našu predanost stvaranju poticajnog i inovativnog radnog okruženja.


Pokretanje M.F. Certus Tehničke akademije

Unutar novog prostora pokrenuli smo tehničku akademiju. Ovaj vrhunski centar za obuku opremljen je Schindlerovim dizalima i osmišljen kao središte znanja, poticanje učenja i razvoja vještina naše radne snage.

Ciljevi tehničke akademije

Tehnička akademija posvećena je edukaciji i osposobljavanju novih zaposlenika. Vjerujemo u postavljanje jakih temelja za članove našeg tima, osiguravajući da razumiju naše vrijednosti, industrijske standarde i kompleksnost svojih uloga.

Za našu postojeću radnu snagu Tehnička akademija pruža platformu za usavršavanje vještina. Cilj nam je kroz ciljane programe obuke i radionice podići stručnost naših montera, držeći ih u tijeku s najnovijim industrijskim trendovima i tehnologijama.

Na znanje gledamo kao na neprocjenjivo bogatstvo. Ulaganjem u obrazovanje i razvoj vještina naših montera, ne samo da unapređujemo njihove individualne sposobnosti, već i pridonosimo ukupnoj stručnosti i kompetentnosti M.F. Certusa.

Prednosti za klijente i zaposlenike
Zadovoljstvo klijenata

Klijenti mogu očekivati još više standarde usluge budući da naši monteri prolaze temeljitu obuku, čime se osigurava da su osposobljeni za precizno i stručno izvođenje različitih zadataka. Rad na Schindlerovim dizalima u centru za obuku omogućava našim monterima bolju učinkovitost na stvarnim projektima, poboljšavajući cjelokupnu uslugu.

Zadovoljstvo zaposlenika

Naša predanost ulaganju u znanje i vještine naših zaposlenika doprinosi stvaranju zadovoljavajućeg i ispunjavajućeg radnog okruženja. Zaposlenici imaju priliku učiti na opremi koja se koristi na stvarnim projektima, čime se obogaćuje njihovo obrazovanje i priprema za izazove na terenu.

Budućnost izvrsnosti
Osnivanje M.F. Certus tehničke akademije dokaz je naše predanosti izvrsnosti, inovacijama i stalnom poboljšanju. Dok svoju radnu snagu osnažujemo znanjem, utiremo put budućnosti u kojoj M.F. Certus ostaje na čelu industrije vertikalne mobilnosti.