Tri desetljeća uspjeha: slavimo naše putovanje u branši

Datum:
Podijeli:
LinkedIn
Facebook
X

Sadržaj

Dragi naši klijenti, partneri i zaposlenici,

S ponosom obilježavamo tri desetljeća uspješnog poslovanja i zajedničkog rasta. Od osnutka tvrtke Certus prije 30 godina, prošli smo dug put gradeći povjerenje, postižući vrhunske rezultate i pružajući vrhunsku uslugu našim klijentima diljem svijeta.

U ovom razdoblju, svjedočili smo brojnim izazovima i usponima, ali uz vašu podršku i suradnju, postali smo prepoznatljiv lider u industriji. Naša posvećenost kvaliteti, inovacijama i sigurnosti istaknula nas je kao pouzdanog partnera u području dizala i srodnih industrija.

Velika zahvala ide našim predanim zaposlenicima. Vi ste srce i duša naše tvrtke. Vaša stručnost, predanost i trud čine nas vodećim imenom u industriji. Bez vas, ova 30-godišnja priča ne bi bila moguća.

Posebna zahvala ide i našem dugogodišnjem partneru, Schindleru, čija podrška predstavlja temelj našeg uspjeha. Njihova vrhunska rješenja i tehnološki napredni proizvodi omogućavaju nam da zajednički ispunjavamo najviše standarde u industriji dizala.

Zahvaljujemo svima Vama koji ste bili dio našeg puta. Bez Vaše podrške i povjerenja, ovo dostignuće ne bi bilo moguće. Nastavit ćemo pružati vrhunske usluge, nastaviti rasti i razvijati se, uvijek težeći izvrsnosti u svemu što radimo.

Hvala Vam što ste bili s nama tijekom ovih nevjerojatnih 30 godina. Radujemo se daljnjem zajedničkom putovanju i ostvarivanju još mnogo uspjeha u godinama koje dolaze!

S poštovanjem,
M. F. Certus tim

Pročitaj više